fbpx
 

ByHart blir HR-Partner till Boden Business Park

6 april, 2021

Det står nu klart att ByHart och Boden Business Park knyter ett ännu starkare vänskapsband då parterna kommit överens om ett längre avtal. ByHart vann upphandlingen som utlysts via Bodens kommun där den upphandlande organisationen var Boden Business Park.

ByHart är sedan den 1 april HR-Partner till Boden Business Park. Det är med stor glädje och tillförsikt vi förkunnar att samarbetet inletts.

– Det har varit en spännande process och det känns riktigt bra att vi äntligen är i mål, säger John Mannberg, Marknadschef på ByHart. Uppdraget har en stor betydelse i vårt mål att fortsätta vara en viktig del i att utveckla hela regionen där det händer så otroligt mycket just nu. Norrland lever mer än kanske någonsin tidigare.

Boden Business Park har de senaste åren genomgått en enastående och spännande utveckling. Genom hårt arbete är det idag en plats där det händer många bra saker vilket skapar tillväxt för hela Boden. Just denna vilja att skapa förutsättningar för tillväxt var en stor bidragande anledning till av vi valde att förlägga ByHarts första kontor här.

boden business park air
ByHart blir partner till Boden Business Park inom Human Resources vilket är ett viktigt område för växande bolag. Foto: Elvira Lind.

Det kommunägda bolaget, Boden Business Park, hjälper företag att etablera, utveckla eller expandera sin verksamhet i Boden och har ett löfte om att hos dem ska allt kännas möjligt. Det är en innovativ och personlig miljö som innehåller företag och människor från olika branscher. Möjligheterna avlöser varandra i en omgivning där den entreprenöriella läggningen etsat sig fast.

– Det känns tryggt och bra att nu ha ett avtal med ByHart då HR-frågor är viktiga och ofta utmanande i det utvecklingsarbete som sker hos företag i tillväxt, berättar Thomas Fägerman, VD på Boden Business Park.

thomas fagerman bw
Thomas Fägerman, VD på Boden Business Park, är nöjd över den tillförda kompetensen.

Delar av innehållet

ByHart kommer att bistå Boden Business Park samt företag och organisationer som finns inom ramen för deras verksamhet. Vi kommer hantera HR-frågor inom exempelvis:

  • Regelverk som styr svensk arbetsmarknad.
  • Anställning och uppsägning.
  • Kompetensförsörjning och rekrytering.
  • Arbetsmiljöfrågor.
  • Sjukskrivning.
  • Krishantering.
  • Och mycket annat.

Vi har en vision om att alla ska känna passion på sin arbetsplats och det genomsyrar arbetet inom alla våra affärsområden. Human Resources är inget undantag, snarare tvärtom.

– För oss innebär HR att våra tjänster implementeras på ett verksamhetsnära och affärsdrivet sätt i hela organisationen, istället för att bli ett eget stuprör, säger Lovisa Rosén, HR-chef på ByHart. Det skapar passion. På ett företag där HR arbetar affärsnära och finns med som en naturlig del i beslutprocesserna bidrar insatserna till att företagets mål uppnås.

Den maximala avtalsperioden lyder fyra år.

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.