fbpx
 

ByHart etablerar sig i Boden: “Vi uppskattar verkligen miljön och den kreativitet som spirar här”

11 juni, 2020

ByHart AB etablerar sig på Boden Business Park och kommer därmed närmare flera av sina befintliga kunder och samarbetspartners, samt blir fysiskt närvarande på en innovativ och spännande marknad i regionen. 

– Vi känner att det är helt rätt att öppna portarna i Boden, säger John Mannberg, en av delägarna på ByHart. Boden Business Park har väldigt intressanta planer för framtiden och det händer redan nu flera spännande saker på området, inte minst den nya byggnaden Verkstan som innehåller både spelstudios och utbildningar.

Och etableringen är också viktig ur strategiskt hänseende.

– Ja, absolut, fortsätter John Mannberg. Vi uppskattar verkligen miljön och den kreativitet som spirar här, men självklart är det viktigt för oss att komma närmare våra kunder. Boden Business Park ligger helt rätt geografiskt. Vi känner en stor närhet till både Boden och Luleå, men där även övriga Norrland ligger ett fåtal stenkast bort.

Thomas Fägerman, VD på Boden Business Park, är belåten över att ByHart väljer Boden.

– Vi vill attrahera talanger och företag som vill växa, berättar han. Här på Boden Business Park har vi många bolag som vill framåt och där förhoppningsvis flertalet kommer att växa fort, och då känns det väldigt bra att ha ByHart med dess kompetens inom exempelvis HR, kompetensförsörjning, försäljning och marknad i närheten. Jag tror att både företaget i sig och våra andra hyresgäster kommer att ha stor vinning av varandra.

byhart etablering boden business parkFrån vänster: Malin Winsa, Verksamhetsutvecklare (BBP), Linda Hammarström, Kommunikatör (BBP), Lovisa Rosén, Delägare (ByHart), John Mannberg, Delägare (ByHart), Thomas Fägerman, VD (BBP), Hanna Vågstedt, Ekonomichef (BBP) och Zara Karlsson, Städ och Service (BBP).

ByHart har primärt hela Sverige som sin marknad men utgår primärt från de nordliga delarna av landet.

– Företaget befinner sig i en tillväxtresa och vi är bara i början av den, säger Lovisa Rosén på ByHart. Vi har i grunden patriotiska norrländska själar och lever efter devisen att gräva där vi står. Det finns ett stort behov av våra tjänster här i Norrbotten och det är där som vi först ska fortsätta visa vad vi kan erbjuda våra kunder.

För mer information, kontakta:
john mannberg bw
John Mannberg, 076 – 83 22 830
Om ByHart AB

Vi är affärs- och organisationsutvecklare som har vår utgångspunkt i att människor som känner passion på sin arbetsplats presterar och skapar effekt över tid. Vi analyserar företag och implementerar hållbara lösningar, där vi utför både lång- och kortsiktiga uppdrag, inom områdena Human ResourcesKompetensförsörjningMarknad och KommunikationKundrelationer och Försäljning samt Medarbetarskap.

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.