fbpx
 

ByHart förbättrar kunderbjudandet: “Amanda är ett efterlängtat tillskott”

14 september, 2021

ByHart satsar hårt på att förbättra kunderbjudandet. En del i detta är att tillförse företaget med kompetens som får både oss och våra kunder att utvecklas vidare. Idag välkomnar vi Amanda Johansson som med start idag ikläder sig sin roll som HR-partner på ByHart.

Vi svenskar har en förkärlek för väder och vind, och vad kan inte vara mer omväxlande än att i mitten av september få ta del av både snörusk och strålande solsken. ByHart arbetar i hela Sverige och våra kunder verkar över alla geografier, till och med utanför landets gränser. Idag bjuder vi på allt från 16 grader och sol i huvudstaden, klassiska lapphandskar utanför en partners kontor i Haparanda till porlande regn vid hemmabasen i Boden.

Något väldigt värmande är att vi idag välkomnar Amanda Johansson till ByHart. Hon blir en viktig del i vår egen och våra kunders tillväxtresa när hon nu går in i rollen som HR-partner.

– Amanda är ett efterlängtat tillskott till ByHart och vår HR-avdelningen, säger Lovisa Rosén, HR-chef. Med en HR-partner på plats hos oss kan vi nu möta upp de ständigt ökande förfrågningarna av våra tjänster, inom framför allt området rekrytering och HR Direkt.

Vad var det som lockade dig att bli en del av ByHart?

– Det är framför allt att ByHart:s grundvärderingar matchar mina personliga värderingar, och att få arbeta tillsammans med passionerade kollegor. Även att jag som nyexaminerad kommer kunna utvecklas tillsammans med bolaget känns roligt, spännande och utmanande, berättar Amanda.

amanda johansson bg
Amanda Johansson, HR-partner och ny på ByHart, flankeras till vänster av Lovisa Rosén, HR-chef, och Anton Brännström, Webbutvecklare, till höger.

Amanda har en examen från Luleå tekniska universitet (LTU) där hon läst Psykologi med inriktning mot personal och arbetsvetskap. Hon har god kunskap om HR och en djup förståelse för människors beteende, och kurserna har bl.a. varit inriktade mot arbetsrätt och kompetensförsörjning. På ByHart kommer hon att arbeta med kompetensförsörjning och vara en avgörande del i tillväxten för exempelvis Norrland (läs nedan), men även med HR och ingå i företagets försäljningsavdelning.

Hur löser vi kompetensförsörjningen i Norrland: “Om den som drar hårdast vinner, förlorar vi alla”.

– Jag kommer att bidra med kunskap inom kompetensförsörjning, säger hon. Jag har från mina tidigare erfarenheter av att arbeta med långtidsarbetssökande, kunnat skapa en förståelse för den enskilde kandidaten och se möjligheter i människor. Sedan bjuder jag såklart alltid på ett gott leende.

Lovisa Rosén utvecklar:

– Amanda har en riktigt fin känsla för att kombinera sin utbildning inom HR-området, med en fantastisk professionalism inom service- och kundbemötande. Den kombinationen kommer ingen som träffar henne att missa!

Hur sysselsätter du dig på fritiden?

– På fritiden hittar man mig antingen ute i skogen med vår hund Boris, i crossfit-boxen eller i köket där jag testar nya maträtter.

Du hittar Amandas kontaktuppgifter här.

Varmt välkommen till ByHart!

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.