fbpx
 

ByHart fortsätter tillväxtresan och presenterar en ny medarbetare: “Det finns ett stort driv att utvecklas både som individer och företag”

7 juni, 2021

ByHarts tillväxtresa fortsätter och vi kan gladeligen presentera en ny medarbetare idag. Vi välkomnar Anton Brännström, Webbutvecklare, till oss. Han kommer att få en viktig roll både gentemot våra befintliga och framtida kunder, samt i företagets interna utvecklingsprojekt.

Samtidigt som vi omges av en vardag av minskande smittspridning och gassande sol runt om i större delen av Sverige, fortsätter vår resa. ByHart har en rad offensiva tillväxtmål vilket givetvis även innebär att nya medarbetare introduceras i företaget.

Idag har vi glädjen att presentera vårt senast tillskott i form av Anton Brännström. Har är en nyexaminerad utvecklare med inriktning webb och kommer iklä sig den officiella rollen som Webbutvecklare på ByHart.

– Det är extremt roligt att kunna välkomna Anton till oss, säger John Mannberg, Marknadschef på ByHart. Det är en enormt passionerad och driven killen som verkligen passar in hos oss och hur vi vill arbeta, både internt och tillsammans med våra kunder och partners.

Anton Brännström har precis avslutat sina studier som WebbutvecklareChangemaker Educations, en utbildning som skett fysiskt på Boden Business Park samt i distanserad form, under ett par år.

Hur kommer det sig att du valde att söka dig till ByHart?

– Jag föll för ByHart på grund av de värderingar företaget lever och arbetar efter, berättar han. Det finns ett stort driv att utvecklas både som individer och företag. Det är en resa jag vill vara med på samtidigt som jag får möjligheten att utvecklas mycket som människa.

team anton brannstrom
Anton Brännström är en av ByHarts senaste medarbetare och har rollen som Webbutvecklare på företaget.

John Mannberg utvecklar om varför just Anton blev den senaste i raden att fortsätta sin karriär på ByHart.

– Vi har under några veckors tid sökt efter en utvecklare och det var ett stort intresse för rollen, säger han. Vi fick många kompetenta ansökningar och jag hade personligen förmånen att träffa några riktigt spännande människor. Anton är ruggigt engagerad i allt han gör. Skulle jag beskriva honom med några få ord är det en stor problemlösare som alltid ser till att lösa de utmaningar han ställs inför, och det är något vi verkligen värdesätter. För oss är det viktigt att alltid vara snabbrörliga och konstruktiva.

Känner du till att vi söker efter en HR-specialist just nu? Läs mer om rollen och skicka in din ansökan.

Vad kommer du att sysselsätta dig med på ByHart?

– Jag kommer ha litet varierande arbetsuppgifter, men med betoning på utveckling, berättar Anton. Dels kommer jag arbeta med en webbapplikation (SaaS) som vi på ByHart kommer lansera framöver. Det är en sjukt spännande produkt som kommer ta företagets samlade kompetens till helt nya nivåer där våra kunder kommer få ett stort stöd och hjälp i sin verksamhet. Och dels kommer jag arbeta en del direkt med slutkunder och några mindre interna projekt.

Vad gör du på fritiden?

– Jag tycker om att vara aktiv, träna och alltid lära mig nya saker. Har även svårt att hålla mig från kodandet även på kvällstid, skrattar han.

Vi välkomnar Anton till ByHart och ser fram emot att följa hans utveckling tillsammans med oss andra!

Är du nyfiken på våra tjänster? Läs mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas.

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.