fbpx
 

ByHart lanserar HR Direkt: “Företagets HR-avdelning för endast 1 990 kr”

3 maj, 2021

Ända sedan ByHart slog upp portarna för drygt ett år sedan har ett av våra mål varit att erbjuda små och medelstora företag en hållbar och ekonomisk möjlig HR-lösning. Idag kan vi med glädje förkunna att vi lanserar HR Direkt, en tjänst där vi implementerar Human Resources som en del av ert bolag på ett långsiktigt och förmånligt sätt.

ByHart är er fullskaliga HR-avdelning och erbjuder ett strategiskt och operativt stöd för att utveckla ert företag. Vi levererar professionella tjänster inom HR och genom oss får ni tillgång till precis den kunskap och kompetens som saknas eller behöver utvecklas inom ert personalområde.

HR Direkt är den ultimata tjänsten inom Human Resources för små och medelstora företag. Den kan jämföras med något så naturligt som att lägga ut redovisning och bokföring på en extern part, vilket snarare är en regel än ett undantag. Varför ska ni bygga upp er egen ekonomiavdelning när:

  1. Det blir mycket dyrare att ha egna medarbetare som sköter ekonomin (företaget behöver ha vuxit till sig ganska rejält för att det ska vara värt att anställa medarbetare inom denna profession).
  2. Kompetensen blir mycket vassare och bredare när en hel redovisningsbyrå sköter er ekonomi.
team lovisa rosen
Lovisa Rosén, HR-chef på ByHart, har längtat efter att kunna gå ut och erbjuda fler kunder HR Direkt.

Det finns ett enormt behov hos landets företag då hela funktionen HR tyvärr kommer in alldeles för sent i de flesta verksamheter. Många företagare ägnar alldeles för mycket tid åt att försöka lösa uppstådda behov inom personalområdet. Det är vare sig lönsamt för bolaget eller hållbart för någon (chefer, medarbetare eller företaget i sig).

– Vi är jätteglada över att äntligen kunna gå ut med HR Direkt officiellt, säger Lovisa Rosén, HR-chef på ByHart. Det är häftigt att se vilken effekt vi tillsammans skapat med våra pilotkunder och vi har riktigt längtat efter att gå ut brett med tjänsten och låta fler ta del av den.

Läs mer om hur vi arbetar med Human Resources.

Nu lanserar vi HR Direkt

HR Direkt har testkörts hos några av våra kunder under en tid och den feedback vi fått har varit enormt positiv. Att få svar på sina frågor direkt och dessutom tillgång till alla våra lösningar har varit väldigt uppskattat.

För endast 1 990 kr per månad (vid tecknandet av ett abonnemang för ett år) får ni tillgång till vår fulla bredd inom Human Resources, vilket omfattar en komplett HR-avdelning av allra högsta kompetens. Vi innehar allt från den strategiska till operativa kunskapen och sammanfattar det vi utför i åtta områden:

Vad ingår i HR Direkt?

Ni kan läsa en kortsiktig översikt nedan.

  • Kartläggning av ert företags HR-behov.
  • Fullskalig HR-avdelning.
  • Komplett tillgång till all vår HR-expertis inom chefsstöd, on- och offboarding, omställning, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, lönebildning, digitalisering samt lag och avtal.
  • HR-Support (telefon, mail, video och chatt) på vardagar mellan 08:00 – 17:00.
  • Större uppdrag till rabatterat pris (drygt 30% lägre timarvode).

Läs mer och beställ HR Direkt nu och spara 20%!

Var inte sen att kontakta oss om ni vill veta mer om detaljerna i tjänsten, få svar på frågor och göra en muntlig beställning. Vi skapar hållbar effekt på ert företag inom Human Resources.

hr direkt
Beställ HR Direkt idag och få tillgång till en fullskalig HR-avdelning. Gör din beställning idag och spara 20% när du tecknar ett abonnemang för ett år.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.