fbpx
 

ByHart sammanfattar sitt första år: “Det har varit ett otroligt lärorikt och roligt år”

9 mars, 2021

För de allra flesta benämns denna dag som en helt vanlig tisdag. För oss på ByHart är det däremot en litet speciell dag då vi idag har existerat i ett år. Med kontoret inramat av en blå himmel och en strålande sol, kommer vi dagen till ära fira med både ballonger, tutor och tårta.

Att fylla ett år är speciellt. Det är då man lämnar ett år av knäkrypande bakom sig och stapplande tar sina första steg ut i världen. Upprest ökar man dag för dag både steglängden och frekvensen, och tar sikte mot nya målsättningar. Så är även fallet för ByHart.

Trehundrasextiofem jordevarv har skett och vi tar tillfället i akt och skär upp extra stora tårtbitar samtidigt som vi ger oss i kast med att försöka sammanfatta vårt första kalenderår. Och det finns inget skäl till oro – vi kommer inte tråkiga ut er med ekonomirapporter eller liknande utan fokuserar på det vi anser är viktigt att föra fram.

Hur har ByHarts första år sett ut?

I bilden längre ned i artikeln ser ni de fyra områden vi utgår från i vår summering.

Passionerade människor mår bra och skapar lönsamhet

Vi har en innerlig övertygelse att om vi tar hand om våra medarbetare kommer de ta hand om våra kunder. Så enkelt är det. Företag går fortfarande alldeles för ofta i fällan där man pratar affärsmöjligheter, försäljning och nykundsbearbetning, beroende på vilken bransch man verkar inom. Vi menar på intet sätt att det inte är viktigt, men den egna personalen måste alltid vara den högsta prioriteten.

Vår vision lyder:

Alla känner passion på sin arbetsplats.

Det är andemeningen hos ByHart men även alltid en förvissning vi bär med oss i våra kundrelationer. Vilket företag mår inte bra av att ha passionerade medarbetare? Att kombinera det med en tydlighet i målsättningen, feedback och riktningsförändringar under vägen, kommer leda till stora framgångar över tid.

Vi påstår att detta varit navet i vår utveckling under vårt första år. Vi skapar passion hos oss, arbetar med det tillsammans med våra kunder, något som skapar effekt över tid, bland annat i form av ökad lönsamhet.

– Det har varit ett otroligt lärorikt och roligt år, berättar Lovisa Rosén, HR-chef. Samtidigt som vi arbetar väldigt operativt med våra kunder har vi lagt mycket tid på de strategiska frågorna, allt för att vi ska möjliggöra en stark tillväxt.

byhart year one bg
Dessa fyra områden sammanfattar ByHarts resa under det första kalenderåret.
Kortsiktiga resultat är inte framtiden

Enligt vår mission lär vi människor och verksamheter att skapa effekt över tid. Vi ser en tydlig koppling mellan våra tjänster och hur en kombination av dessa skapar ännu högre resultat.

I vår stadigt växande kundbas är det idag få som “bara” nyttjar en av våra kompetenser, exempelvis Human Resources, Kompetensförsörjning eller Kommunikation, då det utkristalliserats en överväldigande tydlighet att tjänsterna tillsammans skapar en synergi med effekter vi själva inte riktigt kunde tro på initialt. Detta har medfört att vi har ett väldigt flexibelt, men konkret, arbetssätt och en kundnöjdhet på allra högsta nivå.

Vi ser fram emot att få berättar mer och utveckla detta resonemang för er.

cake first year
En glimt av dagens tårtkalas på kontoret.
First we take Manhattan, then we take Berlin

Som den för snart fem år sedan avlidne låtskrivaren, Leonard Cohen, sjöng, i en av hans kanske mest välspelade låtar, gäller det att ta steg för steg, som titeln ovan antyder. ByHart har en femårsplan där ekonomiska nyckeltal är tydligt utstakat. Däribland inryms även vår geografiska utbredning då vi ser att en närhet med våra är viktigt, trots digitala tider.

Vi är väldigt nöjda över den geografiska utvecklingen under det senaste året. Majoriteten av våra kunder befinner sig idag inom Norrbottens Län, vilket är helt enligt plan, men redan nu har vi uppdragsgivare i många städer i södra Sverige och kunder som verkar på nationell samt nordisk nivå.

Du behöver inte vara stor för att synas

Med en skräddarsydd och mindre tilltagen marknadsbudget gäller det att arbeta smartare. Vi har arbetat hårt med vårt varumärke under vårt första år, och kommer fortsättningsvis så göra, där våra värderingar varit utgångspunkten. Det tar många år att bygga upp ett varumärke som förknippas med det vi står för som bolag och vi är beredda att låta det ta den tid som krävs.

– Vi är en väldigt digital aktör, något som skiljer sig en del mot många andra aktörer som verkar inom vår bransch, och har genom kloka investeringar nått målgrupper som fattat tycke för våra tjänster, säger John Mannberg, Marknadschef.

Vi tycker oss ha lyckats tämligen väl med att bryta igenom det mediala bruset, i forum vi anser att vi ska verka i.

Vad sker i framtiden?

ByHart har många projekt igång. I vår marknadsföring kommer det ske en viss vridning mot våra tjänster och produkter, där vi kommer presentera en rad spännande nyheter framöver. Utöver våra nya, kommande affärsområden arbetar vi vidare med att tydliggöra vårt erbjudande gentemot nuvarande och potentiella kunder. Samtidigt som vi ser klara synergieffekter när man kombinerar våra tjänster finns det en roligt utmaning i att göra vårt erbjudande ännu mer konkret och förståeligt redan innan man som kund valt att inleda ett partnerskap med oss.

Vi har haft en stark ekonomisk utveckling under året och har en tydlig tillväxtkurva som sitter ihop med ovanstående stycke.

Slutligen vill vi tacka alla våra medarbetare, kunder och partners för ett för oss väldigt givande år. Det är ni som gör det möjligt och tillåter att vi tillsammans utvecklas.

#passion

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.