fbpx
 

ByHart stärker organisationen: “Här får jag vara med och utveckla företaget”

2 november, 2020

Idag välkomnar vi Sara Romeborn till ByHart. Det är med stor glädje vi presenterar Sara som vår nästa medarbetare då hon besitter en kompetens, och inte minst en personlighet, som kommer hjälpa företaget på sin expansionsresa.

– Ja, nu kan vi på ByHart erbjuda våra kunder en fullskalig HR-avdelning, säger Lovisa Rosén, HR-chef. Sara är riktigt kompetent och besitter även en spets inom arbetsmiljö.

Sara själv är nöjd över sin nya tjänst.

– Det känns jättespännande och enormt roligt, berättar hon. Jag har lärt mig otroligt mycket hos mina tidigare arbetsgivare men det jag känner riktigt starkt för på ByHart är att jag får en friare roll där jag i allra högsta grad är med och utvecklare företaget inom områden jag brinner för.

Hon kommer senast från Region Norrbotten där hon arbetat som HR-partner inom Arbetsmiljö och Hälsa. Dessförinnan har hon bland annat arbetat som Konsultchef och Koordinator på Läkarjouren.

Vad kommer du göra på ByHart?

– Jag kommer främst arbeta med HR-frågor och Kompetensförsörjning, säger Sara. Dessutom är jag med i många av ByHarts strategiska frågor där jag exempelvis kommer ta fram processer och policys samtidigt som företaget växer.

Hur spenderar du din fritid?

– Vi åker gärna till fjällen. Jag har ett nyfunnet intresse i turskidåkning som jag kan utöva i vår stuga i Dundret. I övrigt är det som för många andra – full fart med mina aktiva barn samtidigt som jag försöker klämma in egna träningar emellanåt. Jag är även en stor serienörd.

Med ett coronavänligt famntag på distans hälsar vi Sara varmt välkommen till ByHart!

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.