fbpx
 

ByHart utvecklar partnerskapet med Norra Finans: “Vi är mycket nöjda med det samarbete vi haft hittills”

17 mars, 2021

Norra Finans, ett finansbolag som verkar över hela Norden, är en av de kunder ByHart samarbetat som längst med. Nu står det klart att partnerskapet fördjupas ytterligare, allt för att möta det kraftigt växande företagets behov i nuet och framtiden. 

Sedan snart ett år tillbaka har ByHart hanterat Norra Finans externa kommunikation vilket innefattat strategisk planering och operativt arbete, både inom Sverige och Finland där företaget verkar primärt.

Så här sa John Mannberg, Marknadschef på ByHart, då det initiala avtalet slöts:

– Norra Finans är ett mycket välmående företag som utvecklats snabbt de senaste åren. Företaget har idag majoriteten av sina kunder i Finland och det känns riktigt inspirerande att få vara med på den resa där de svenska kunderna på allvar ska få upp ögonen för företaget och de tjänster de tillhandahåller.

Tillsammans har ett gediget arbete skett sedan dess, där en stärkning av Norra Finans varumärke i norra Sverige varit det primära målet. Med tiden har ett mer ingående samarbete utvecklats där ByHart idag är ansvarigt för hela koncernens externa kommunikation. Nu är det dags för nästa steg där ByHart träder in och sköter fler bolagsfunktioner hos Norra Finans.

Utökat samarbete

– Vi är mycket nöjda med det samarbete vi haft hittills, berättar Magnus Lehto, VD för Norra Finans. Vårt företag har en kraftig tillväxttakt vilket ställer högre krav på organisationen. Det känns tryggt att vi kan fortsätta att utveckla relationen med ByHart.

ByHart handhar sedan mars även Human Resources och Kompetensförsörjning för kundens räkning.

lovisa magnus sara
Magnus Lehto, VD för Norra Finans, är nöjd med att samarbetet med ByHart tas till en ännu högre nivå. Här flankeras han till vänster av Lovisa Rosén, HR-chef, och till höger av Sara Romeborn, HR-specialist, båda för ByHart.

– Det känns jättespännande, säger Sara Romeborn som kommer arbeta närmast kunden i sin roll som HR-specialist. Norra Finans är ett riktigt bra gäng där det finns alla förutsättningar för att skapa en riktigt bra HR-funktion. Utöver det kommer de ha stora behov av att hitta rätt kompetenser, som inte alltid finns i närområdet, och där har vi många bra metoder för att hjälpa dem att attrahera nya människor.

Magnus Lehto fortsätter:

– Många företag har länge haft likvida utmaningar, inte minst nu när pandemin pågått under en ganska lång tid. Med tanke på att vi vuxit så pass snabbt sedan starten 2015 har vi nu större möjligheter än någonsin att hjälpa företag runt om i Sverige och Finland, säger han. Expansionen i Finland går enormt bra samtidigt som vi fortsätter att satsa för att bli det naturliga valet i Sverige, med en klar lokal prägel där fokus ligger på Norr- och Västerbotten.

Norra Finans är ett bra exempel på en våra kunder där ett initialt samarbete som bestått av en funktion utvecklats till att innehålla fler beståndsdelar. Vi ser tydliga fördelar när man kombinerar våra tjänster då det finns enorma synergieffekter, i slutändan med en ökad lönsamhet. Läs mer om våra tjänster.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan utveckla ert företag.

lovisa norra finans
Lovisa Rosén, HR-chef, pausar under ett besök på Norra Finans.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.