fbpx
 

ByHart vässar sitt erbjudande: “Vi vill förenkla för våra kunder att effektivisera sina processer”

9 juni, 2020

Vi är djupt övertygade om att ett företags framgångar beror på hur dess människor mår. Det ska exempelvis inte förväxlas med att det inte finns tydliga förväntningar i en arbetsroll och bristande uppföljning på arbetsplatsen, vi menar tvärtom att tydlighet och ett konsekvent navigerande på resan att bygga ett hållbart bolag, är ett måste.

När vi träder in i samarbeten med våra kunder handlar en del av vårt arbete om att effektivisera processer samt skapa eller optimera existerande strukturer som ska tillåta att företaget utvecklas. Att genomföra en nulägesanalys, kartlägga behov och ta fram effektfulla lösningar är sällan den största utmaningen för våra klienter, det högsta berget uppenbarar sig ofta när lösningarna ska implementeras och skapa bestående förändring. Där har vi lösningen.

ByHart har tecknat ett partnerskap med det danska företaget Plandisc. Bolaget erbjuder en digital plattform som ger våra kunder fullständig översikt över sin organisation och de aktiviteter som infaller. Vi ser att det yttersta användningsområdet är att skapa transparens och tydlighet hos våra nya och befintliga kunder. Systemet fungerar i alla branscher men lämpar sig kanske allra bäst inom organisation, styrelse, ledning, human resources och marknadsplanering. Väsentliga bolagsfunktioner, helt enkelt.

– En viktig del i effektiviseringsprocessen är att förenkla, inte göra det svårare, säger Lovisa Rosén, Business & HR Manager på ByHart. En stor anledning till att vi valde Plandisc som leverantör är att deras verktyg går att bädda in i våra kunders system, exempelvis på deras intranät och hemsidor, för att inte tala om i Microsoft Outlook, vilket enbart kommer göra deras liv enklare när de får stenkoll på planeringen.

Morten Mellergaard, VD på Plandisc, är nöjd över samarbetet.

– Ja, vi har funnit en väldigt intressant partner, berättar han. ByHart har sunda tankar i hur de arbetar med sina klienter och vi är väldigt glada över att ha hittat ett mycket aktivt företag i Sverige. Vi finns idag på den nordiska marknaden med över 600 skapade företagslösningar och en bit över 60 000 användare.

Kontakta oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt företag mer framgångsrikt.

För mer information, kontakta:

 

kontaktuppgifter john lovisa

Fullständiga kontaktuppgifter hittar du här.

Om ByHart AB

Vi är affärs- och organisationsutvecklare som har vår utgångspunkt i att människor som känner passion på sin arbetsplats presterar och skapar effekt över tid. Vi analyserar företag och implementerar hållbara lösningar, där vi utför både lång- och kortsiktiga uppdrag, inom områdena Human Resources, Kompetensförsörjning, Marknad och Kommunikation, Kundrelationer och Försäljning samt Medarbetarskap.

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.