fbpx
 

ByHart växlar upp inom HR: “Törsten på kunskap inom området bara ökar”

24 januari, 2022

Efterfrågan på våra produkter och tjänster ökar för varje dag. Vi har en rad spännande nyheter att presentera framöver och inleder med att idag hälsa vår senaste medarbetare, Stina Berglund, välkommen till ByHart!

Stina Berglund är ByHart:s senaste HR-specialist och startar sin resa på företaget idag den 24 januari. Stina är i grunden utbildad beteendevetare och har arbetat mycket med beteendeförändring under hela sin karriär. Bland tidigare roller finner vi bland annat Jobbcoach, Hälsopedagog, Lärare och Hälsovägledare. Hon har en gedigen erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö där hon ser ett stort behov hos landets arbetsgivare.

– Absolut är det så, berättar Stina. Jag ser framemot att utveckla företagens arbetsmiljöarbete samtidigt som jag själv får en riktigt bra chans att växa när jag nu är med i ByHart:s gemenskap och tar del av all kompetens som finns här.

Hur känns det att fortsätta karriären på ByHart?

– Det är litet pirrigt, men på ett väldigt bra sätt. Jag är enormt förväntansfull samtidigt som jag tror att jag med min bakgrund inom beteendeförändring, med betoning på arbetsmiljö, och hälsa kan vara med och skapa attraktivare arbetsplatser där människor verkligen vill arbeta. Jag har arbetat mycket med företagshälsovård och tror att den “spetsen” tillsammans med att ByHart erbjuder en fullskalig HR-avdelning, kommer göra stor skillnad hos kunderna, eller skapa hållbar effekt som vi brukar prata om, skrattar Stina.

Lovisa Rosén, HR-chef, är nöjd med rekryteringen då det ligger helt rätt i tiden att jobba med värdeskapande och attraktiva arbetsmiljöer för både arbetsplatser och individer.

– Vi arbetar med konkreta metoder som bygger starka, friska och effektiva arbetslag med medarbetare som trivs och är stolta över sina arbeten, säger hon. Är du som arbetsgivare, ledare och chef inte på tårna i det här arbetet kommer du ha minst lika svårt att behålla som att rekrytera de medarbetare du önskar. Och så ska nya krav i lag och avtal uppfyllas också såklart. Det här är konkreta kundbehov som vi nu med Stina kan möta i ökad utsträckning. För oss som arbetar med Human Resources är det riktigt roligt att se att kunskapstörsten på området bara ökar.

ny medarbetare stina berglund
Stina Berglund, ny HR-specialist på ByHart.

Varför blev det just ByHart?

– Jag har följt företaget sedan starten för snart två år sedan och har alltid haft en riktigt god magkänsla kring bolaget, säger Stina. Nu när jag dessutom fått möjlighet att träffa människorna på ByHart kan jag bara säga att min tro har besannats.

Kan du utveckla hur du menar?

– Det här med tron på sina egna värderingar. Att verkligen leva efter sin värdegrund och ha tilltro till att den skapar en hållbar arbetsplats som gör att medarbetarna gör ett riktigt bra jobb med uppdragsgivarna. Vidare känns ByHart som en modern arbetsgivare som hänger med utvecklingen i samhället – att det är fart och fläkt, vilket jag gillar.

Lovisa tillägger:

– Stina är dessutom en riktigt glädjespridare själv något som sätter en extra guldkant på att hon nu finns hos oss. Jag ser framemot att få lära av och tillsammans med henne.

Kontakta Stina Berglund om du vill veta mer om hur ByHart kan hjälpa ditt företag att utvecklas eller läs direkt mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas.

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.