fbpx
 

Distansarbetet isolerar många av oss. Ladda ned The Fika Generator och ta era fikastunder till nya höjder

4 mars, 2021

Vi har tidigare skrivit om utmaningarna som infallit i och med pandemin. Det rör allt från tekniska kullar att bestiga till att ledarskapet sätts på prov när medarbetarna arbetar utspritt, bland annat hemifrån. Ett hett tips är att ha digitala fikastunder inom personalgruppen, och vi har tagit fram ett enkelt verktyg som som ska göra dessa tillfällen mer dynamiska.

ByHart presenterar The Fika Generator.

Detta ska naturligtvis tas emot med en smula höjda mungipor då det inte på något vis handlar om en seriös lansering. Dock finns det en tydlig undermening och vi hoppas att enkelheten i det framtagna verktyget ska få oss alla att tänka till kring hur vi socialiserar med varandra. Generatorn kan användas av det egna företaget eller i många privata tillställningar. Målet är att stifta nya bekantskaper, eller åtminstone på digital väg umgås med de människor du kanske rent naturligt inte träffar så ofta på rasterna.

Nya tider kräver nya angreppssätt. Vårt verktyg utgår från att ni använder er av ett digital mötesverktyg, då ett av motiven är att fortsatt förhålla sig gentemot de gällande restriktionerna. Här tipsar vi om fem digitala mötesverktyg för ert företag.

the fika generator image
Enkelt men med ett gott syfte.

I The Fika Generator skriver du in företagets alla medarbetare, inklusive chefer, varefter verktyget slumpmässigt sätter ihop er två och två för en gemytlig fikastund. Vi tror att det största syftet med upplägget är att se denna stund som en digital pausgympa, en tid av återhämtning där ni inte pratar jobb utan enbart socialiserar och förhoppningsvis fördjupar era kontakter med nya personer. Läs mer om våra tips här. Vi har blivit väl så isolerade från varandra det senaste året och vad passar då inte bättre än att “tvingas” umgås med de mer ytligt bekanta?

Hur använder vi verktyget?

Ladda ned The Fika Generator längre ned. Det är en väldigt enkel Excelfil, som vi knackade ihop på en av våra gemensamma digitala fikastunder, där du i korta drag enbart fyller i företagets medarbetare. I ett nafs får du en plan för vem som kopplar upp sig för en digital fika med vem.

Tips! Inför denna form av fika på daglig basis. Det behöver inte röra sig om mer än 15 minuter – men det är väldigt värdefulla få minuter som kommer utveckla alla medarbetare, chefer och slutligen företaget.

Verktyget har redan tio förifyllda namn, kanske med en politisk touch, för att visa funktionaliteten. Ni kan fylla i upp till 30 namn.

Ladda ned The Fika Generator

Klicka på länken nedan för att ladda ned vår fikagenerator. För den nördige kan tilläggas att den är helt “olåst” och kan redigeras vidare för att anpassas helt mot den egna verksamheten, exempelvis vad gäller färger eller fördjupande kodning.

Ladda ned generatorn här.

I vissa webbläsare måste man högerklicka och välja “Öppna länk i ny flik” för att starta nedladdningen.

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.