fbpx
 

Ellen Englund är nyanställd HR-partner på ByHart: “Det här har varit mitt drömjobb”

7 februari, 2022

Idag presenterar vi vår allra färskaste medarbetare då Ellen Englund fortsätter sin karriär på ByHart. Hon kommer arbeta som HR-partner och stärker vårt erbjudande inom Human Resources och Kompetensförsörjning.

Vi står aldrig stilla i vårt arbete med att ständigt utveckla våra tjänster till att bättre tillhandahålla effektfulla lösningar för våra uppdragsgivare. Ellen Englund, HR-partner, blir en viktig del i att utveckla våra tjänster. Hon är utbildad Personalvetare med inriktning psykologi (beteendevetenskap) vid Södertörns Högskola.

Hur känns det att fortsätta din utveckling på ByHart?

– Jag har följt ByHart sedan företaget började synas för snart två år sedan, säger Ellen Englund. ByHart har ett otroligt gott rykte inom HR-branschen, det hör jag hela tiden när jag träffar människor i olika ledande positioner. Det här har varit mitt drömjobb. Värdegrunden matchar så väl hur jag fungerar privat men också i arbetslivet.

Varför kommer du att göra skillnad och stärka erbjudandet?

– Jag har en bakgrund som entreprenör då jag varit grundare och delägare i ett företag inom restaurangnäringen, något jag tror kommer väl till pass i vårt arbete med våra kunder. Jag har en stor förståelse för deras situation – att jag förstår helheten.

Ellen Englund berättar vidare att hennes karriär har kantats av att både driva eget företag med flera anställda, till att arbeta för små till stora företag med flera tusen anställda.

– I min roll som HR-partner förstår jag inte minst hur rätt medarbetare har en stor betydelse för hur väl ett helt företag fungerar, hur alla roller är viktiga oavsett om det handlar om ledning eller allra närmaste operativa nivå.

Lovisa Rosén, HR-chef, ser stora vinster för alla i och med Ellen Englunds inträde i bolaget:

– Det är en riktigt skarpögd HR-partner som vi nu kan glädjas åt att ha fått på plats hos oss. Hon stärker upp vår HR-avdelning med en spets inom kompetensförsörjning och kompetensbaserad rekrytering. Kompetens, engagemang och detaljsinne som jag ser fram emot att ta del av. Ellen är certifierad inom ett antal testverktyg, vilket innebär att vi med egna resurser kan erbjuda tester som komplement vid rekrytering. En ytterligare förstärkning av kvalité i rekryteringskedjan att ha den kompetensen internt hos oss i stället.

ellen englund main
Ellen Englund är ny HR-partner på ByHart.

Vad kommer du arbeta med?

– Jag kommer främst arbeta med Kompetensförsörjning, säger Ellen Englund. Jag känner en stolthet över hur vi arbetar inom detta område och hur det sätt vi särskiljer oss på skapar ett betydligt bättre erbjudande för både våra kunder och kandidater. Att vi erbjuder en helhet inom hela området, något som skapar attraktiva arbetsgivare. ByHart arbetar med att skapa affärsnytta för alla parter.

Lovisa Rosén berättar också att Ellen är en av de röster som möter våra kunder i tjänsten HR Direkt.

– Att hon kan briljera på Aussie efter sina år i Australien är en bonus vi kan bjuda våra engelsktalande kunder och kandidater på, säger hon.

Och du kommer även arbeta med Arbetstillstånd?

– Ja, det är en extremt viktig del inom kompetensförsörjningsområdet just nu, fortsätter Ellen Englund. Behovet av arbetskraft har nog aldrig varit större. Jag har en gedigen bakgrund av att arbeta med allt som rör förflyttning av människor in till Sverige. Det är en stor trygghet för mig att ByHart erbjuder detta och kan hjälpa uppdragsgivaren i all steg, inte bara i själva rekryteringsprocessen.

Vad skulle du vilja ge för tips till företag som med ljus och lykta letar efter framtidens kompetens?

– Kom ihåg vilken betydelse det har att både kunna finna nya medarbetare jorden runt, men också kunna erbjuda dem anställning. Att hjälpa till med spårbyten, till exempel en student som arbetat extra under studierna, som man nu vill anställa efter examen.

Vi välkomnar Ellen till vårt lagbygge och var inte sen att kontakta oss om ni vill bolla nya givande samarbeten!

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.