fbpx
 

Norra Finans sluter samarbetsavtal med ByHart AB: ”Etableringen har varit lyckosam”

12 maj, 2020

För snart ett år sedan öppnade Norra Finans sitt kontor i Luleå och går nu på offensiven för att öka sin närvaro i Sverige och Norrland. Historiskt sett har företaget valt att inte marknadsföra sig i Sverige men i och med den pågående expansionen är det dags att bli synligare och etablera sig i Sverige på allvar.

– Etableringen i Luleå har varit lyckosam, säger Magnus Lehto, VD för Norra Finans. Vi är inne i en tillväxtfas och kommer nu arbeta hårt för att fler potentiella kunder ska förstå att det finns en lokal partner som kan hjälpa dem med deras behov. Sverige, och framför allt de norra delarna, är en väldigt intressant marknad där det händer mycket positivt.

Bolagets inkassotjänst är något som är extra aktuellt med tanke på de tider vi befinner oss i.

– Ja, många företag har likvida utmaningar idag, fortsätter Magnus Lehto. Det är viktigt att ha respekt för detta och samtidigt upprätta en inkassohantering som vilar på tydlighet och omtanke. För oss är det alltid högsta prioritet att bevara goda kundrelationer.

Företaget har knutit ett samarbetsavtal med ByHart AB där syftet är att öka Norra Finans synlighet på den svenska marknaden.

– Norra Finans är ett mycket välmående företag som utvecklats snabbt de senaste åren, berättar John Mannberg, delägare på ByHart. Företaget har idag majoriteten av sina kunder i Finland och det känns riktigt inspirerande att få vara med på den resa där de svenska kunderna på allvar ska få upp ögonen för företaget och de tjänster de tillhandahåller.

ByHart AB skapar nya och utvecklar befintliga bolagsfunktioner hos sina uppdragsgivare, varav Marknad och Kommunikation är en del.

Hur ser samarbetet ut?

– Vi tror starkt på att affärer sker mellan människor där en lokal närvaro är viktigt för att skapa förtroende mellan olika parter, fortsätter John Mannberg. Norra Finans är ett starkt och pålitligt bolag, men ganska okänt för gemene man, och det är just där vi kommer in i bilden. Vi kommer öka företagets närvaro, med betoning på den västra sidan om den finska gränsen, och låta fler intressenter få ta del av det portfolio av finansiella tjänster som Norra Finans erbjuder.

För mer information, kontakta:

 

john mannberg bw
John Mannberg, 076 – 83 22 830
magnus lehto bw
Magnus Lehto, 073 – 64 07 636
Om Norra Finans

Norra Finans är en kreditkoncern som huvudsakligen erbjuder fakturaköp till medelstora och stora bolag i de nordiska länderna. Koncernen erbjuder även inkassorelaterade tjänster och har kontor i Haparanda, Stockholm, Luleå och Helsingfors.

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.