fbpx
 
STRATEGISKT SOM OPERATIVT

Human
Resources

Vi är er HR-avdelning. ByHart levererar professionella tjänster inom HR och genom oss får ni tillgång till precis den kunskap och kompetens som saknas eller behöver utvecklas inom ert personalområde.

ByHart har en vision om att alla ska känna passion på sin arbetsplats och det genomsyrar arbetet inom alla våra affärsområden. Human Resources är inget undantag, snarare tvärtom.

För oss innebär Human Resources att våra tjänster implementeras på ett verksamhetsnära och affärsdrivet sätt i hela organisationen, istället för att bli ett eget stuprör. Det skapar passion. På ett företag där HR arbetar affärsnära och finns med som en naturlig del i beslutprocesserna bidrar insatserna till att företagets mål uppnås.

Vi arbetar på både operativ och strategisk nivå, eller i en kombination. Vilken typ av HR-stöd som behövs och i vilken omfattning kan variera över tid, och vi anpassar självklart våra tjänster efter era individuella behov.

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2021/02/service-kompetensforsorjning-v1.1.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image

FÖR SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAGVi Är Er HR-Avdelning
Endast 1 990 kr per Månad

ByHart är er fullskaliga HR-avdelning och erbjuder ett
strategiskt och operativt stöd för att utveckla ert företag.
VI ÄR ER PARTNER INOM HR

När Ska Ni Anlita Oss?

Vi tar ansvar för hela eller delar av HR-funktionen på ert företag. ByHart bygger upp HR hos företag där egna HR-resurser saknas, behöver utvecklas eller tillfälligt kompletteras. Vi stöttar ledningsgrupper och enskilda chefer med personal- och verksamhetsansvar.

När ni står inför en förändringsresa, oavsett om ni ska utveckla, ställa om eller avveckla inom organisationen tar vi in HR-perspektivet inför genomförande och implementering av förändringsprocessen. Varje organisations behov är unikt och vi hittar tillsammans alltid en skräddarsydd lösning. Vi kan anlitas enligt nedanstående tre lösningar, vilka självklart går att kombinera med våra andra tjänsteområden.

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/05/img-service-01.jpg

Hjälp under er utvecklingsresaLöpande

Kanske har ert företag vuxit väldigt snabbt, har eller planerar för en förändring av verksamheten som innebär fler, färre eller förändrade kompetenser bland medarbetarna?

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/05/img-service-02.jpg

Avlastning med hög kvalitéVid Toppar

Införande av ett projekt eller någon form av förändring oavsett område kräver mycket tid, engagemang och kunskap hos både medarbetare och chefer.

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/05/img-service-03.jpg

Expertis inom all HRRiktad Insats

För att nå verksamhetens mål och klara dess utmaningar, samt vara en attraktiv arbetsgivare på en allt mer konkurrensutsatt arbetsmarknad, krävs det att man arbetar strategiskt med HR-frågorna.

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/04/img-real-people-solutions.png

Vår Syn På HR

  • Hur arbetar vi i korthet med HR?
  • Vad levererar vi?

Vi arbetar på uppdrag av arbetsgivare med att tillföra ett affärsmässigt HR-perspektiv inom deras verksamhetsutveckling. Uppdragen kan exempelvis innebära att operativt och/eller strategiskt driva, utveckla och implementera HR-processer.

Våra konsulter har både utbildning och erfarenhet av kvalificerat arbete inom samtliga HR-områden från både små och stora företag, privat likväl som offentlig sektor. Både kunden och konsulterna själva kan känna en stor trygghet i att de snabbt kan kliva in i sitt nya uppdrag och direkt skapa effekt.

Det finns många och varierande situationer där HR-kompetens behövs. Upplägget för de tjänster vi erbjuder baserar sig alltid på den enskilde kundens behov där vi erbjuder flexibla lösningar för att skapa en helhetslösning. Vårt arbete är kopplat mot verksamhetens mål och utmaningar samt främjar företagets arbete att vara en attraktiv arbetsgivare på marknaden.

Ingen strategi i världen är värd något utan det operativa arbetet med att implementera och förankra den hos medarbetare och därmed bidra till passion för och på arbetsplatsen.

Vi genererar ett affärsvärde genom att leverera ett professionellt HR-stöd på plats och/eller på distans. Oavsett hur lösningen ser ut på er utmaning är vi ert företags HR-avdelning.

När ni anlitar ByHart för uppdrag inom Human Resources garanterar vi att ni får tillgång till en professionell HR-funktion med kvalificerad kunskap och erfarenhet. Vi anpassar och tillför de resurser och den kompetens som krävs baserat på vårt uppdrags utformning (exempelvis stötta nuvarande HR-medarbetare, arbeta nära chef med personalansvar, del av ledningsgrupp eller styrelse etc.).

Vi arbetar självständigt och tar ut riktningen tillsammans med er, men också med övriga kompetenser inom ByHart för att leverera det allra bästa resultatet. När våra tjänster kombineras ser vi stora synergieffekter.

Våra HR-specialister har ett helt team bakom ryggen vilket innebär att vi kan erbjuda en bredd i vårt erbjudande. Du får helt enkelt något mer. I våra erbjudanden har vi en skalbarhet där vi kan möta er nuvarande organisations behov men även stötta er i en förändringsresa.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
012345678900123456789001234567890%

Kundnöjdhet

Medelmåttiga resultat är inget vi på ByHart står för. Vi skapar hållbar effekt över tid.
012345678900123456789001234567890+

Uppdragsgivare

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa både stora som små kunder i många olika branscher med deras HR-behov.
012345678900123456789001234567890%

Kvalitet

Att alltid levererar ett resultat av absolut högsta klass är en självklarhet för oss på ByHart.
0123456789001234567890/0123456789001234567890

Värderingsdrivna

Vi bidrar till ökad passion på våra kunders arbetsplatser och lär känna våra uppdragsgivare på djupet.
SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR INOM HR

Vilka Är Våra
Huvudområden?

Vi erbjuder en helhet inom HR och ni känna er trygga med att vi finner lösningar på era samtliga behov. ByHart står för en fullskalig
HR-funktion, i olika nivåer, och vi väljer att dela in den i åtta områden. Klicka på respektive område för att se fler detaljer.
Som HR-partner erbjuder vi ett strategiskt och operativt stöd för chefer, styrelse och ledningsgrupp.
Strukturerat program för att välkomna nya medarbetare och hantera personal som ska/bör gå vidare i karriären.
När ni behöver förändra och anpassa organisationen både för nuläget och för att vara redo i framtiden.
Vi utför detta inom ramen för vårt HR-arbete, exempelvis rekrytering, utbildning och utveckling.
Stort område där vi besitter all kompetens. Läs mer om innehållet och hur vi kan hjälpa ert företag.
Se till att ni följer avtal och lagen. Vi har hela floran från lönekartläggning till lönesättning och lönesamtal.
Vi moderniserar alla processer och strukturerar ert HR-arbete vilket frigör tid att fokusera på er verksamhet.
Vi har lång erfarenhet av att arbeta med lag och avtal, både på organisations- och individnivå.
VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Förtroende Av
Våra Uppdragsgivare

Våra kunder har alltid litat på oss och våra råd. Det här är vad de har att säga om oss.
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2021/01/kersti-bergstrom-160x160.jpg
Väldigt Snabbfotade
Mycket kompetenta, snabbfotade och enkla att samarbeta med! Vi har med deras hjälp fått många kvalitativa ansökningar på de tjänster vi annonserat och genomfört flera lyckade rekryteringar under året.

Kersti Bergström
VD, Blikk

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2021/01/peter-stock-160x160.jpg
Aktiv Marknadspartner
Genom samarbetet med ByHart har Norra Finans ökat sin synlighet på ett riktigt bra sätt, inte bara i norra Sverige utan även i Finland. ByHart är en effektiv partner man kan lita fullt ut på. Otroligt pålitliga.

Peter Stock
Försäljningschef, Norra Finans

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2021/01/thomas-fagerman-160x160.jpg
Hög Framtidsdrift
ByHart är inte längre bort än ett telefonsamtal då du behöver dem. Otroligt professionella och moderna i sitt arbete, oavsett om det gäller specialistkompetens eller ”basverksamhet”.

Thomas Fägerman
VD, Boden Business Park

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2021/01/anna-lundstrom-160x160.jpg
Både Hjärta och Hjärna
Jag har haft förmånen att jobba med Lovisa och ByHart då de är i vår organisation som HR-strateger. De har alltid både ett medarbetar- och arbetsgivarperspektiv i alla frågeställningar.

Anna Lundström
Administrativ Chef, Lulebo

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2021/02/annica-pettersson-160x160.jpg
God Insikt och Individfokus
ByHart erbjuder erfarna beteendevetare med en bred kompetens för att säkerställa ett konkret och resultatorienterat arbete. De har ett individfokus som kompletteras med kännedom om arbetsgivarperspektivet.

Annica Pettersson
Chief of Human Resources, Wibax Group AB

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2021/01/ida-linn-nazelius-2-160x160.jpg
Räddande Ängel
Vi är jättenöjda över vårt samarbete med ByHart. De kom in som en räddande ängel när vi behövde hjälp med rekryteringar. Jag ser verkligen fram emot att samarbeta med dem igen!

Ida-Linn Näzelius
Ordförande, MultCon

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2021/02/rikard-warell-160x160.jpg
Fantastisk Lösning
När vi stod utan egen HR-resurs fann vi en fantastisk lösning på utmaningen hos ByHart. Att vi dessutom får hjälp med tips och stöd i vårt marknadsarbete är bara för bra! Stort tack till alla på ByHart!

Rikard Wårell
VD, Välstädat

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2021/01/par-gustafsson-160x160.jpg
Positiva och Hög Service
Vi anlitade ByHart för att få hjälp med rekryteringen av fyra nya tjänster. Vi kunde inte vara mer nöjda över utfallet. Alltid ett positivt bemötande, snabba svar och hög service utifrån alla våra önskemål.

Pär Gustafsson
Generalsekreterare, Svenska Bandyförbundet

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2021/01/anonym-160x160.jpg
Ordentlig Energiboost
Det är väldigt sällan man känner sig sedd som arbetssökande oavsett hur mycket tid och energi man lägger ner på sin ansökan. Er feedback och gåva betydde således väldigt mycket och gav mig energi.

Anonym
Kandidat i rekryteringsprocess

cygni personal
Ett Självklart Val
Det är en självklarhet och enkelt att samarbeta med en partner som delar och synliggör våra värderingar om att det till den bästa arbetsplatsen också ska rekryteras de bästa medarbetarna.

Andreas Johansson
VD, Cygni Norrsken AB

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
blikk-white-transparent
workbuster-white-transparent
wibax-white-transparent
cygni-white-transparent
bbp-white-transparent
kalixbo-white-transparent
p&w-white-transparent
norra-finans-white-transparent
lulebo-white-transparent
multcon-white-transparent
valstadat-white-transparent
HÖR AV ER

Behöver Ni
Hjälp Inom HR?

Vi älskar pratstunder och tar gärna en dialog om hur vi kan hitta lösningar på era behov. Ni kan besöka oss fysiskt och når oss självklart via e-post och telefon, eller varför inte chatta med oss direkt här på hemsidan.
Business-Collection
Adress
Teknikvägen 3
961 50 Boden
Business-Collection
Chatta
Svar direkt på
digital väg
Business-Collection
Telefon
010 - 750 05 66
(Växel)
Business-Collection
E-post
Maila oss på
info@byhart.se
VÅRT ARBETSSÄTT

Från Upplevd Utmaning
Till Hållbar Framgång

Vi är övertygade om att passionerade människor är den största framgångsfaktorn i ett företag.
För oss är det ett måste att förstå er organisation och skapa delaktighet
när vi på en gemensam resa ser till att nå hållbara resultat.

STEG 1Nulägesanalys

Vi är väldigt aktiva när vi sätter oss in i er verksamhet. En korrekt analys ställer krav på förståelse och kompetens.

STEG 2Lösningsförslag

Genom ett vetenskapligt förhållningssätt och med en individuell målstyrning hittar vi lösningar för er organisation.

STEG 3Implementering

Vi arbetar kreativt och är nytänkande till vår natur samt är övertygade om att känslan av delaktighet är en nyckel.

STEG 4Uppföljning

Riktningen är viktigare än målet. Vi menar att en organisation alltid behöver navigera i en föränderlig värld.

STEG 5Kompetensöverföring

Vi lär människor och verksamheter att skapa effekt över tid och vårt uppdrag är inte slutfört förrän det är det nya nuläget.

HÅLLBARHETBestående Resultat

Vi tror inte på punktinsatser och brandsläckning. Genom vårt arbetssätt når ni resultat över tid.
SENASTE NYTT

Nyheter Om HR

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2021/02/byhart-crew-contact-image-bottom.jpg
SverigeByHart Huvudkontor
Besök oss, skicka ett mail eller varför inte slå oss en signal? Ni har varmt välkomna att höra av er om ni har frågor eller behov.
Business-Collection
Adress
Teknikvägen 3
961 50 Boden
Business-Collection
Telefon
010 - 750 05 66
(Växel)
Business-Collection
E-post
info@byhart.se
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.