fbpx
 
FULLSKALIGT

Komplett
Rekrytering

Vårt kraftfullaste rekryteringsalternativ kallar vi för Komplett Rekrytering. Vi ger ert företag den allra högsta kvalitén i allt från den initiala kravprofilen till den slutgiltiga coachningen av kandidaterna och ni kan vara säkra på att kandidat och företag växer ihop.

Vi är oerhört måna om att förstå ert företags värdegrund när vi inleder ett samarbete, detta för att ge oss gemensamma förutsättningar att skapa en hållbar rekrytering. Kompetensförsörjning består av många olika områden och vi anpassar oss efter er verksamhet.

https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/06/service-komplett-rekrytering.png
SKRÄDDARSYDD KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Vad Innehåller
Komplett Rekrytering?

En lyckad rekrytering innehåller flera delar. Här kan ni läsa mer om vad som ingår.
Kravprofil
Vi analyserar de utmaningar som är unika för er organisation och den tilltänkta rollen samt bestämmer de färdigheter och förmågor som krävs. Eventuellt utmanar vi er som kund och presenterar alternativa idéer för hur man kan tänka sig rollen och tar tillsammans fram en kravprofil.
Intern annons
Det är mycket viktigt att rekryteringsprocessen är transparent inom ert företag. Vi tar fram och anpassar den externa annonsen för att användas internt, något som ger era medarbetare full insyn och även tydliggör karriärvägar inom bolaget.
Sociala Medier Plus
Vi är fartfyllda marknadsförare och vet hur det virala arbetet går till för att nå resultat för ert företag, vilket är en styrka även när ni behöver kompetensförsörja. Annonsen kommer publiceras via våra sociala medier (LinkedIn, Facebook och Instagram) vid två tillfällen.
Sponsrat inlägg
Genom ett sponsrat inlägg når annonsen många intressanta kandidater. I denna tjänst ingår 2 000 kr i annonseringsbudget på affärsnätverket LinkedIn vilket kommer leda till att nå en högre och nischad kompetens i kandidatbasen.
Urval, bedömning och intervjuer
Ni kan tryggt luta er tillbaka när vi genomför en bedömning av kandidaterna. Vi använder modern teknik och beprövade metoder för att korrekt matcha kravprofilen gentemot ansökningarna, samt handhar hela intervjuprocessen från det första till det sista mötet.
Referenstagning
Hur gärna vi än bara vill se framåt är det ett måste att genomföra en bakgrundskontroll för att kunna undanröja de allra största felaktigheter som kan finnas. Vi utför alltid en specifik referenstagning som antingen bekräftar eller dementerar det vi hittills tror oss veta.
Karriärplan för företaget
Vi hjälper er att skapa ett företag där de interna karriärmöjligheterna är tydliga och eftersträvansvärda. Vi analyserar och gör en nulägesanalys av ert företag, tar fram ett konkret åtgärdspaket ni direkt kan arbeta med samt ger tips om möjliga framtida insatser.
Karriärcoachning
Vi erbjuder alltid de slutkandidater (max tre stycken) som inte fick jobbet en kostnadsfri karriärcoachning. Det ger inte bara individerna större förutsättningar på arbetsmarknaden utan visar även hur ni som företag bryr er om samtliga som innefattats i rekryteringsprocessen.
Extern annons
En tydlig och intresseväckande annons är väldigt viktigt för att ni ska kunna attrahera kandidater. Vi gör inga hastverk utan lägger både möda och tid när vi tar fram ett material som väcker uppmärksamhet och fångar kommande stjärnskott till företaget.
Annonsering
Jakten på ert företags nya förmåga initieras via en klassisk och effektiv annonsering. Vi publicerar annonsen på vår hemsida under Lediga Tjänster och lyfter även fram den på vår sida på LinkedIn, på Arbetsförmedlingen samt Indeed (världens största jobbsajt).
Målgruppsannonsering
Vi ser till att annonsen tar sig ur det mediala bruset och når de målgrupper vi eftersöker. I detta alternativ ingår 2 000 kr i annonseringsbudget för att öka spridningen av annonsen på Facebook och Instagram, vilket kommer leda till att nå en högre kompetens i kandidatbasen.
Löpande dialog med kandidater
Våra värderingar skvallrar om att vi innerligt bryr oss om de som söker jobb hos er. Vi sköter hela dialogen med kandidaterna och ni kan vara helt säkra på att de får en upplevelse de förmodligen inte blivit bortskämda med genom åren.
Presentation av slutkandidater
När hela bedömningsprocessen är genomförd presenterar vi de slutkandidater vi tror är bäst lämpade för tjänsten. Ni får en tydlig dokumentation av oss. Vi anpassar oss även efter er som kund för den fysiska presentationen (fysiskt eller digitalt).
Översyn av Onboarding
För att ge de absolut bästa förutsättningar för att komma in på sin nya arbetsplats hjälper vi ert företag att se över processen för Onboarding. Det kan röra sig om mindre justeringar till att vi föreslår större åtgärder med betoning på framtida insatser.
Utvärdering
Efter utfört uppdrag genomför vi alltid en utvärdering tillsammans med er som kund. Vi vill alltid bli bättre och älskar att få feedback på stort som smått om hur vi kan förbättra oss. Utvärderingen sker digitalt och tar inte mycket tid i anspråk.
Kandidatsupport
Att alltid vara tillgänglig för de kandidater som söker jobb hos er är en förutsättning. Vi är ett modernistiskt bolag med digitala gräsrötter och använder den senaste tekniken i vår kommunikation, men tummar aldrig på det personliga mötet när det gagnar partnerna mer.

EN SNABB UPPSKATTNINGBeräkna Er
Investering

Vi arbetar transparent och vill göra hela processen glasklar.

Komplett Rekrytering

Fyll i formuläret och få ett prisförslag direkt.
1
Ange hur många personer ni behöver rekrytera.

Tilläggstjänster

Genom att addera några av våra tilläggstjänster kan ni göra rekryteringsprocessen ännu smartare. Kontakta oss om ni är osäkra på vad som lämpar sig bäst för den roll ni söker.
En hemsida som inriktar sig mot en bred publik. Publiceras i 60 dagar.
Annonsen visas både på Monsters hemsida och i dess nätverk. Publiceras i 60 dagar.
Hemsida som inriktar sig mot chefer och specialister. Publiceras i 60 dagar.
Summakr
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/06/calcylating-girl-640x640.png
Beräkna
Det ska inte vara svårt att förstå vad ni behöver investera för att anställa nya medarbetare. Gör en kort beräkning här så kontaktar vi er därefter.
Om ni har frågor kan ni antingen ringa, maila eller chatta med oss direkt här på hemsidan så besvarar vi dem.

SKRÄDDARSYDD KOMPETENSFÖRSÖRJNINGVi Har Fler
Alternativ

Vi erbjuder flertalet lösningar inom kompetensförsörjning. Det är viktigt för oss att ni ska ha full frihet att skapa den rekryteringsprocess som just ni behöver. Kontakta oss om ni förutsättningslöst vill ha en dialog kring det bästa upplägget.
Ett snabbt sätt att hitta ny kompetens och där ni vill göra en del av arbetet själva.
Det enklaste alternativet inom annonserad rekrytering kallar vi för Trygg Rekrytering.
Vårt populäraste rekryteringsalternativ kallar vi för Avancerad Rekrytering.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.