fbpx
 

Var finns din HR-avdelning och lever du som du lär?

18 mars, 2021

Du har säkerligen fått höra och emellanåt själv sagt till andra att du ska göra det du är bra på eller lägga tid och energi på det du är bäst på (och låta någon annan göra det du inte kan lika bra). Men lever du som du lär även när det kommer till Human Resources?

Att anlita en revisionsbyrå som helt eller delvis hanterar din löpande redovisning, skatt och rådgivning istället för att ha en egen ekonomiavdelning i företaget är inget konstigt, snarare väldigt klokt om det inte tillhör det just ditt företag är bäst på. Den lösningen motiveras ofta med att det är bäst att låta riktiga proffs sköta det så att det blir korrekt och går snabbare än att du själv ska lära dig eller lägga ned onödigt mycket tid.

Med samma resonemang kan och ska du anlita ByHart när det gäller Human Resources. På vår HR-avdelning finns proffs som kan ta ansvar för hela eller delar av HR-funktionen på ditt företag. Vi arbetar på både operativ och strategisk nivå, eller i en kombination. Vilken typ av HR-stöd som behövs och i vilken omfattning kan variera över tid, och vi anpassar självklart våra tjänster efter individuella behov. Läs mer om våra typer av upplägg här.

ByHart kan bygga upp HR-funktionen på företag där egna HR-resurser saknas, behöver utvecklas eller tillfälligt kompletteras. Vi stöttar ledningsgrupper och enskilda chefer med personal- och verksamhetsansvar, eller finns på plats när ni står inför en förändringsresa. Oavsett om ni ska utveckla, ställa om eller avveckla inom organisationen tar vi in HR-perspektivet inför genomförande och implementering av förändringsprocessen. Varje organisations behov är unikt och vi hittar tillsammans alltid en skräddarsydd lösning.

Det där med att göra det man är bäst på

ByHart har en vision om att alla ska känna passion på sin arbetsplats och det genomsyrar arbetet inom alla våra affärsområden. Human Resources är inget undantag, snarare tvärtom. Att känna passion och att lägga tid på det du är bra på, det gäller även chefer och företagsledare.

För oss innebär Human Resources att våra tjänster implementeras på ett verksamhetsnära och affärsdrivet sätt i hela organisationen, istället för att bli ett eget stuprör. Det skapar passion. På ett företag där HR arbetar affärsnära och finns med som en naturlig del i beslutprocesserna bidrar insatserna till att företagets mål uppnås.

Vi gör helt enkelt det vi är bäst på, så det blir enkelt för dig att göra ditt bästa.

Svaret på frågan?

Var finns din HR-avdelning? Eller lever du som du lär? Ja, svaret skulle mycket väl kunna stavas ByHart!

Upplägget för de tjänster vi erbjuder baserar sig alltid på den enskilde kundens behov där vi erbjuder flexibla lösningar för att skapa en helhetslösning. Vårt arbete är kopplat mot verksamhetens mål och utmaningar samt främjar företagets arbete att vara en attraktiv arbetsgivare på marknaden.

human resources flyer

Våra konsulter har både utbildning och erfarenhet av kvalificerat arbete inom samtliga HR-områden från både små och stora företag, privat likväl som offentlig sektor. Både kunden och konsulterna själva kan känna en stor trygghet i att de snabbt kan kliva in i sitt nya uppdrag och direkt skapa en hållbar effekt.

Det där med att vi dessutom tror på ett ständigt lärande, och att vi i alla våra uppdrag strävar efter att våra kunder ska lära sig och om de önskar kunna göra mer själva. Det tar vi en annan gång.

Fortsätt följa oss på våra sociala medier, kika in på vår hemsida eller kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster.

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.