fbpx
 

Vi färgar Sverige rosa: “Det faller sig naturligt för oss att bidra”

14 oktober, 2020

Var med och färga Sverige rosa tillsammans med oss. Nu kan du och ditt företag bidra till att stödja kampen mot cancer samtidigt som ditt eget företag med vår hjälp utvecklar sin kompetensförsörjning.

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj pågår under oktober varje år med syftet att samla in pengar till forskning, sprida kunskap om cancer och påverka beslutsfattare i viktiga frågor. Sedan starten 2003 har kampanjen samlat in drygt 949 miljoner kronor till cancerforskningen (redovisning 2003-2019), enligt Cancerfondens hemsida. Pengarna som samlas in under kampanjen utgör en betydande del av de pengar som Cancerfonden delar ut varje år till svensk cancerforskning.

Under resterande del av oktober månad (med start den 15 oktober) kommer vi skänka 10% av alla intäkter som inkommer från våra tjänster inom Kompetensförsörjning. Det berör samtliga av våra rekryteringsalternativ, oavsett vilken du behöver.

Exempel på vad vi tillsammans bidrar med

Nedan är ett urval av våra populäraste alternativ inom Kompetensförsörjning och vilken summa vi skänker till Cancerfonden när du investerar i någon av dem.

Läs mer om respektive tjänst och andra alternativ här.

– För oss faller det sig naturligt att bidra i kampen mot cancer, säger John Mannberg, Marknadschef. Som företag är det viktigt att vi tar vårt samhällsansvar i olika former och kan vi på något sätt hjälpa våra medmänniskor ska vi såklart göra det.

Kampanjen ger dig som företagare chansen att kompetensförsörja ditt företag samtidigt som du är med och investerar i forskningen mot cancer, utan att det kostar dig en extra krona. Du får alltid samma höga kvalité när du köper våra tjänster.

– Behöver ditt företag av olika anledningar nya medarbetare finns det inte ett bättre tillfälle än nu att göra den investeringen, fortsätter John Mannberg.

Kontakta oss så berättar vi mer om på vilket sätt vi kan hjälpa ditt företag och forskningen mot cancer. Ring, maila, chatta eller varför inte komma förbi på en fruktstund hos oss.

rosa bandet diplom

Om ByHart AB

Vi är affärs- och organisationsutvecklare som har vår utgångspunkt i att människor som känner passion på sin arbetsplats presterar och skapar effekt över tid. Vi analyserar företag och implementerar hållbara lösningar, där vi utför både lång- och kortsiktiga uppdrag, inom områdena Human ResourcesKompetensförsörjningMarknad och KommunikationKundrelationer och Försäljning samt Medarbetarskap.

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.