fbpx
 

Vi hjälper dig när du behöver det

20 mars, 2020

Den senaste tiden har luften i vår närhet varit tyngd av känslor. När morgontimmen slår är glädjen påtaglig, då vi än en gång, och med en smula stolthet, kan berätta att ByHart AB ställt portarna på vid gavel och välkomnar nya såsom befintliga partners. En mer olustig verklighet smyger sig dessvärre på ju längre dagen nalkas, för att vid gryningens första kaffekopp skvallra om en värld med bekymmer.

På bara ett ögonblick stjälptes vår västerländska stabilitet omkull och förutsägbarheten blev lika obefintlig som den där morgonkoppen. Trygghet blev till oro.

Vi har ställts inför en prövning där människor och liv står på spel, men även där vi dragit i den ekonomiska nödbromsen som fått samhället att stanna. När vi inte riktigt vet vad som kommer att ske härnäst, då agerar vi inte längre som förr.

Den största glädjen i livet ligger inte i att aldrig falla, utan i att resa sig varje gång vi faller.

Alla ska göra sin del för att minska smittspridningen. Äldre och de riskgrupper som ligger i farozonen ska vi värna om, och vi ska förhålla oss till coronaviruset med den djupaste av respekt, men vi kan inte sluta leva. I en tid av oro behöver vi stöd och hjälp av varandra, och när vi uppmanas till social distansering (och det med rätta när det är ett av de effektivaste medlen för att stoppa spridningen) behöver vi vara kreativa för att finna lösningar. När vi behöver varandra som mest dras skynket ned.

Nelson Mandela sade en gång: Den största glädjen i livet ligger inte i att aldrig falla, utan i att resa sig varje gång vi faller. Det finns ett ljus i tunnelns slut. Det kommer redan nu rapporter om en förbättrad situation i Kina, det land där viruset hade sin början, och det finns andra ljusglimtar att ta vara på. Vi har klarat mödor förr – och kommer så göra igen.

Många företag har en väldigt utmanande situation just nu. Vi får dagligen samtal från oroliga näringsidkare, stora som små, som vill ha stöttning i hanteringen av det ekonomiska tillstånd de upplever. Världen ställer om. Sverige ställer om. Koncerner ställer om. Den lilla frisörsalongen runt hörnet ställer om. Vi befinner oss i en situation som nästan ingen aktiv företagare fått uppleva tidigare.

Kontakta oss om du har frågor som rör chefsstöd, omställning, krishantering och kompetensförsörjning så kan vi förutsättningslöst diskutera hur vi skulle kunna hjälpa dig i din nuvarande situation. Vi har lång erfarenhet inom dessa områden och vet hur viktigt det är att agera rätt, både för företagets och medarbetarnas skull. Här kan du läsa mer om våra tjänster.

På ByHart bygger vi långsiktiga relationer med våra kunder. Vi anser att ett samarbete bygger på förtroende och samspel där vi skapar hållbara resultat.

Och du. Solen går upp även imorgon.

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.