fbpx
 

Vi stöttar Norrbotten

3 april, 2020
boy-child-clouds

En epidemi har dragit in över Norrbotten. Den betecknas till och med som en pandemi då den fått fäste runt om i världen och där många individer fått sin hälsa tillknycklad. Som en följd av detta har även en ekonomisk farsot drabbat länet, där verkligheten för många företag är sinande intäkter. Den lilla företagaren vandrar nu allra längst in i kassavalvet, med ficklampan uppvriden på max och borstar bort damm i sin jakt på de allra sista pengasäckarna.

Många är drabbade och få (inga) branscher kommer vara skonade från denna ekonomiska härdsmälta. Det finns givetvis några sektorer som fått en extra kännbar smäll i och med de restriktioner, regler och riktlinjer som kommit från stat och myndigheter. Åtgärderna som vidtagits är korrekta, inget tal om det, men det går inte att undkomma att de bolag som verkar inom särskilt utsatta branscher får det tufft. Ännu värre är det för de småföretagare som arbetar med nöjes- och sällanköpsvaror, då dessa företag har en skör ekonomi initialt som inte tål större negativa förändringar. Vi får heller inte förglömma hur en ökad arbetslöshet tar sig ända in i folkhemmet och äventyrar familjers möjligheter till boende, mat, aktiviteter och mycket annat.

Som ett nytt och mindre företag kan vi på ByHart AB inte förändra världen. Men vi kan göra något – det lilla. Alla kan bidra på något sätt för att hjälpa en utsatt individ eller ett företag.

Idag lanserar vi kampanjen “Vi stöttar Norrbotten”. Vi hoppas att du vill gilla vår sida på Facebook då du med den insatsen får möjlighet att hjälpa någon i länet och du själv kan vinna ett fint pris.

vi stottar norrbotten

För varje ny like under perioden 3-13 april kommer vi att återinvestera 10 kr i det lokala näringslivet i Norrbotten. Nedan ser du på vilket sätt du stöttar Norrbotten beroende på hur många likes som trillar in:

  • 1 – 250: Presentkort på Slice Golf i Luleå (värde mellan 10 kr och 2 500 kr).
  • 251 – 500: Presentkort på Hanzens i Luleå/Piteå (värde mellan 2 501 kr och 5 000 kr).
  • 501 – 750: Övernattning för två personer på Arctic Bath i vattenkabin/vattenrum inklusive frukost, middag och fri tillgång till deras SPA (värde 5 990 kr).
  • 751 – : Vi sponsrar Vilda Kidz där ändamålet är att mätta magar då många barn har en svår situation just nu (värde 7 501 kr – 10 000 kr*).

Vi väljer slumpmässigt ut en vinnare av de som gillar vår sida på Facebook. Om exempelvis antalet likes slutar på 362 kommer en av våra följare vinna ett presentkort på Hanzens till ett värde av 3 620 kr. Om resultatet blir högre än 751 likes utser vi ingen personlig vinnare utan skänker beloppet till Vilda Kidz.

Vinnaren presenteras den 15 april.

Oavsett resultat kommer vi tillsammans att hjälpa en eller flera individer samt ett företag eller en organisation i Norrbotten, och det känner vi är bland det minsta vi kan göra i den situationen vi befinner oss i.

Hjälp oss att bidra. Besök vår sida på Facebook och ge oss en tumme!

* Maximalt sponsringsbelopp är 10 000 kr oavsett hur många likes ByHart AB får på Facebook.

BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.
BYHART ABKontaktuppgifter
Besök oss, ring, skicka ett mail eller chatta med oss här direkt.
BYHART I VÄRLDENVar Hittar Ni Oss?
https://www.byhart.se/wp-content/uploads/2020/03/world-map.jpg
KOPPLA IHOP ER MED OSSSociala Medier
Följ oss för att ta del av det senaste som händer.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.

ByHart AB © 2022. All rights reserved.